Virtuele maagband

Virtuele maagband hypnotherapie

Wist u dat bijna de helft van de bevolking in Nederland kampt met overgewicht? Het hebben van overgewicht levert nogal wat risico’s op voor uw gezondheid. De kans op het krijgen van de volgende aandoeningen is veel groter wanneer men overgewicht heeft:

 • Hartinfarct 
 • Hersenbloeding 
 • Verstopte bloedvaten (trombose) 
 • Diabetes type 2 
 • Bepaalde vormen van kanker 
 • Verhoogde bloeddruk 
 • Galstenen 
 • Gewrichtsaandoeningen 
 • Spataderen 
 • Huidstrepen 
 • Cellulitis

Het is voor veel mensen de droom om af te vallen en op gewicht te blijven. Met verschillende diëten of het beoefenen van sporten lukt het verliezen van een paar kilootjes waarschijnlijk wel, maar voor u het weet heeft u de kilootjes weer terug met misschien nog wel een aantal extra erbij. Het laten staan van veel lekker eten en strikt bezig zijn met sporten en diëten is voor veel mensen een lastige opgave. Mensen hebben namelijk de natuurlijke wens om lekker te eten en dit botst met de wens om af te vallen. Tijdens een dieet heeft u vaak last van continue honger en laten de gedachten over lekker eten u niet met rust. Dit komt doordat uw bewustzijn en onderbewustzijn niet goed samenwerken.

Eetpatronen in ons onderbewustzijn

Het bewustzijn vormt maar slechts 5% en het onderbewustzijn vormt de overige 95%. Deze twee vormen spreken met verschillende talen: bewustzijn gaat over wilskracht, logica en reden, terwijl onderbewustzijn vooral emoties en beelden betreft. Maar liefst 95% van ons gedrag wordt door ons onderbewustzijn aangestuurd. Al vanaf de geboorte worden verschillende patronen en programma’s geïnstalleerd in ons onderbewustzijn. Een klein voorbeeld: een baby wil geen melk meer, maar mama voert door want volgens de kinderarts moet er op deze leeftijd 100ml melk worden gedronken. Een ander voorbeeld is wanneer een kind is gevallen en vervolgens een snoepje krijgt om de pijn te verzachten. Dit zijn manieren waarop onze eetpatronen van kleins af aan al worden geïnstalleerd.

Wanneer u bewuste beslissingen neemt om af te vallen dan werkt dit alleen voor 5%. Inspelen op de overige 95% middels uw onderbewustzijn is daarom een meer voor de hand liggende tactiek. Met een virtuele maagband ontstaat er een kleinere maag die ervoor zorgt dat u sneller en met kleinere porties een vol gevoel krijgt. Dit zal het proces van afvallen een stuk eenvoudiger maken.

Voordelen van virtuele maagverkleining

Een virtuele maagverkleining heeft een hoop voordelen ten opzichte van een gewone operatie. Zo heeft u geen vervelende complicaties na een zware operatie, geen pijn of
littekens en bovendien zijn de kosten niet te vergelijken. De procedure gaat hierbij lastiger bij een grote maag dan bij een relatief kleinere maag, omdat uw maag het gevoel van ‘’vol zitten’’ pas doorgeeft aan de hersenen als de maag ook écht vol is. Met een maagband wordt uw maag gedeeltelijk afgekneld door middel van een band waardoor er een kleiner maagje ontstaat. U kunt zich wel voorstellen het gevoel van ‘’vol zitten’’ dan eerder naar de hersenen wordt doorgesignaleerd. Dit zal ervoor zorgen dat het minder moeite kost om kilo’s kwijt te raken zonder het zeurderige hongergevoel.

Bij een operatieve maagverkleining, maagband of maagballon zijn er allemaal pittige chirurgische ingrepen. Deze werken allemaal goed, maar er zijn wel risico’s aan verbonden. Bovendien zijn deze ingrepen erg prijzig in vergelijking tot een virtuele maagverkleining. Een hypnotische maagverkleining is een onbewuste operatie die levensecht lijkt waardoor u de gewenste resultaten snel en eenvoudig bereikt. De hypnotische maagverkleining is een perfect alternatief voor de echte operatie met een hoger slagingspercentage en los van complicaties. Zou u dit ook willen ondergaan? Maak een afspraak met ons en wij helpen u graag bij uw afvalproces.

Klant referentie

Ik ben een vrouw van 35, moeder van twee kinderen. Ook ik had last van overtollige kilo’s. Altijd strijd, altijd diëten, van minderen en gezind eten, tot crashdiet....had alles geprobeerd.....af en toe met succes, maar die kilo’s kwamen altijd terug. Plus ik ben emotie eter.....
Drie maanden geleden, heb ik besloten om toch nog een poging te wagen... net voor de feestdagen....maagband met hulp van hypnose.
Eerlijk gezegd was ik toch een beetje sceptisch...maar voordeel voor twijfel....
Na de eerste sessie...het was niet te geloven ....ik had geen trek, geen vreetbuien, ik had vol gevoel,....
Nu, drie maanden later, ben ik nog steeds erg blij met resultaat! Ik heb geen trek in lekkere dingen, geen vreetbuien, vol is vol gevoel,.....en het leukste is, ik ben 8 kilo afgevallen!
Nadia, bedankt voor je hulp!